I Klostermarkens Børnehus har vi madordning med fuldkost. Det betyder at vi serverer morgenmad, mellemmåltider og frokost for børnene. Vi har produktionskøkken og en bachelor i ernæring og sundhed ansat som laver mad til børn og personale. Måltiderne er en del af vores hverdags pædagogik og derfor spiser de voksne også med. De voksne arbejder målrettet med madmod, nysgerrighed, sprog, fællesskab og selvhjulpenhed under måltiderne.
Vi er pt. ved at udarbejde en mad-og måltidspolitik sammen med bestyrelsen.
Bestyrelsen har dog på nuværende tidspunkt udarbejdet følgende principper som køkkenet arbejder efter:
- Minimum 60% af fødevarer er økologiske
- Der serveres ikke svinekød
- Minimum et vegetarisk frokostmåltid i ugen
- Der serveres altid et vegetarisk alternativ
Line er vores tryllekunstner i køkkenet og har stor passion for at servere lækker, varieret og nærende mad til alle vores børn.
Line serverer varm mad til frokost minimum to gange ugentligt.
Nedenfor kan du se billeder af maden, samt et eksempel på en ugemenu.




